Wij leveren o.a. aan:

Eersteklas Chugoku distributeur

Vanaf 1 januari 2014 is PS Marine Coatings officieel distributeur voor Chugoku Paints B.V. Het begon allemaal in 2007 en sindsdien zijn de contacten steeds intensiever geworden. Vooral de distributie van het antifouling product SEATENDER 10 van Chugoku heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het goede contact en de nauwe samenwerking heeft geleid tot de benoeming van PS Marine Coatings tot officieel Chugoku distributeur voor de Nederlandse markt.

Van Japan naar Nederland

Chugoku Marine Paints (C.M.P.) is van origine een Japanse verfproducent op onder andere scheepvaartgebied en industrie. Verder heeft het bedrijf een eigen jachtlijn onder de naam SEAJET. Chugoku is opgericht in 1917 en heeft haar Nederlandse fabriek gevestigd in Heijningen, onder de rook van Rotterdam.

De voordelen voor u


PS Marine Coatings kan, als kleinschalige organisatie, kostenbesparend opereren op het gebied van logistiek van de door Chugoku geproduceerde coatings. Vanuit ons magazijn in Alblasserdam kunnen daarom de meest gangbare producten, inclusief SEATENDER 10, uit voorraad geleverd worden.


Contact opnemen