Wij leveren o.a. aan:

Jotun Seaforce bestelt u snel en eenvoudig bij PS Marine Coatings

Jotun Seaforce is het nieuwste product van Jotun. Het is een zelfslijpende en koperhoudende antifouling met de juiste goedkeuring voor de zeegaande beroepsvaart. Jotun Seaforce zorgt voor zeer goede fouling bescherming en verbeterde romp prestaties. Het is geschikt om te gebruiken op goedgekeurde primers en hechtlagen op aluminium en koolstofstaal ondergronden.

Kwaliteit uit Noorwegen

Jotun is een Noorse verffabrikant die bekend staat om zijn milieuvriendelijke producten. En van de vele redenen waarom het merk geliefd is in de scheepvaart. Met Seaforce heeft Jotun een antifouling in handen met een dunnere leached layer, waardoor de biociden nog makkelijker vrijkomen. De huid is gemakkelijker en goed te reinigen en de hydrolyserende werking zorgt voor een gelijkmatige afgifte van de biociden.

Betrouwbare samenwerking

PS Marine Coatings is al tijden een erkend Jotun distributeur. Zowel Seaforce 90, als vele andere Jotun producten, zijn vaak uit voorraad leverbaar. Vanuit Alblasserdam zijn wij u graag van dienst met de juiste producten en gedegen advies.


Contact opnemen

buprenorphine detox http://naltrexonealcoholismmedication.com/ naltrexone mechanism