Wij leveren o.a. aan:

PS Marine Coatings BV

"De geschiedenis" 

Op 1 januari 1984 werd P.S. Marine Coatings B.V. opgericht. De letters P.S. staan voor “Protection Ship”. Al zouden de letters P.S. ook voor ‘Personal Service” kunnen staan.

De eerste locatie was in een klein dorp in de Hoekse Waard. Aan de Dorpsstraat in Heinenoord werd een klein kantoortje geschapen en begon het avontuur van verkoop van verf aan de binnenvaart. Na zo’n 5 jaar bleek het kantoortje te klein te worden voor inmiddels 4 personen en werd naar een nieuw onderkomen gezocht. Uiteindelijk werd deze gevonden in Ridderkerk. Na 21 jaar bleek dat P.S. Marine Coatings B.V. dusdanig was gegroeid dat er wederom naar een nieuwe locatie werd verhuisd.

Het nieuwe onderkomen kwam aan de Van Hennaertweg 16 te Alblasserdam. Wij zijn sinds december 2006 op dit adres te vinden. Het nieuwe onderkomen biedt veel voordelen, waaronder: een eigen magazijn, kleurmakerij en een showroom. Het werd op deze manier redelijk eenvoudig om orders klaar te maken welke dan al heel snel bij ons kunnen worden afgehaald en/of worden verstuurd. Kortom allemaal voordelen om zo snel en efficiënt mogelijk aan de wensen te kunnen voldoen

buprenorphine detox naltrexone alcoholism medication naltrexone mechanism
buprenorphine detox naltrexone hydrochloride 50 mg naltrexone mechanism