Wij leveren o.a. aan:

Technische service

Welkom bij het onderdeel technische service op de website van PS Marine Coatings.
PS Marine Coatings heeft reeds 30 jaar ervaring met verfproducten in de maritieme wereld.
De ervaring die wij in die jaren hebben opgedaan in combinatie met constante bijscholing, zorgt ervoor dat er binnen het bedrijf uitermate goede kennis is m.b.t. conservering van maritieme objecten. 
Als er vragen zijn die wij zelf niet kunnen beantwoorden, dan kan PS Marine Coatings terugvallen op de technische kennis en inspecteurs van onze leveranciers, Chugoku, Jotun en Sigma Coatings zodat u op elke vraag een juist antwoord krijgt.
Dus mocht u vragen hebben of tegen een probleem aanlopen, neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.  

Dit deel van de site is opgedeeld in subpagina's:

- Productcatalogus, wanneer gebruikt u een bepaald product uit het PS Marine Coatings assortiment. Door slechts enkele keuzes te maken leiden we u naar het juiste product. Ook vindt u hier de productdatasheets en veiligheidsbladen van een groot deel van ons assortiment.

- Kleurenwaaier, hier vindt u alle Ral-kleuren, zodat u snel en makkelijk een keuze kunt maken voor de juiste uitstraling van uw schip.

- Voedselcertificaten, voor het vervoer van voedingsmiddelen wordt een ruimcoating met voedselcertificaat vereist. Binnen ons Sigma assortiment hebben we veel coatings met zo'n certificaat, zie link voor de lijst.

Voorbehandeling, is het meest belangrijke aspect van de applicatie. Een goede voorbehandeling voorkomt problemen en geeft het verfsysteem sterkte en uitstraling.

- Soorten verf, er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten verfproducten. Wij hebben geprobeerd het voor u wat overzichtelijker te maken.

- Applicatie, aanbrengen verf uit de bus naar de ondergrond. Wanneer de coating vakkundig en onder de juiste omstandigheden wordt aangebracht, ontstaat een duurzaam coatingsysteem dat optimale prestaties levert.

- Veel voorkomende problemen, hierin geven wij uitleg over veel voorkomende problemen bij de applicatie van verfproducten. Op de foto’s en in de teksten is aangegeven hoe u de problemen kunt herkennen en verhelpen en in de toekomst voorkomen.

Heeft u vragen klik dan op deze link